Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Βοριαζίδης θα αναλάβει την U19 της ΑΕΠ Κοζάνης

Η παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες προβλέπει την ύπαρξη ομάδας U19, γι αυτό το λόγο η ΑΕΠ Κοζάνης έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη συγκρότηση του εν λόγω τμήματος.

Προπονητής στο νέο αυτό εγχείρημα θα είναι ο Θεοχάρης Βοριαζίδης, με θητεία στον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης και στον Βελβεντό.

Αναλυτικά :

“Η Α.Ε.Π. Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Προπονητή Θεοχάρη Βοριαζίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Νέων (Κ 19).

Ήδη ξεκίνησαν συντονισμένα οι πρώτες ενέργειες, με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα, στην οποία οι νέοι ποδοσφαιριστές ακολουθώντας πλήρως καταρτισμένες προπονήσεις, να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συμμετοχή τους όχι μόνον στο απαιτητικό Πρωτάθλημα των Νέων, αλλά ακόμη και κάποιοι εξ΄ αυτών στην αντρική ομάδα.

Σύντομα παράλληλα με τις κινήσεις της Προσωρινής Διοικούσας και του τεχνικού επιτελείου, για την ολοκλήρωση του ρόστερ, θα ανακοινωθεί και ημερομηνία, στην οποία θα δοθεί η δυνατότητα για όσους νέους ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το 2002, το 2003 και το 2004 και επιθυμούν να στελεχώσουν την Κ 19 της Α.Ε.Π. να προσέλθουν σε δοκιμαστικές προπονήσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο προπονητικό μας κέντρο στην Ξηρολίμνη.”

Η Α.Ε.Π. Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Προπονητή Θεοχάρη Βοριαζίδη, ο οποίος αναλαμβάνει…

Gepostet von ΑΕΠ Κοζάνης am Sonntag, 26. Juli 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected