Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Θύελλα Σαρακηνών ο Ταουσιάνης, αποχωρεί ο Κυζιρίδης

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών, που απέκτησε τον Τάσο Ταουσιάνη, μέχρι πρότινος παίκτη της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Εδεσσαϊκό, Παναιγιάλειο, Νίκη Βόλου, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλωνα Αρναίας και στην U20 του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση :

«Η Θύελλα Σαρακηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Τάσου Ταουσιάνη.

Ο Τάσος Ταουσιάνης είναι γεννημένος το 1995 και έχει καταγωγή από τα Εσώβαλτα, ενώ αγωνίζεται τόσο σαν μέσος, όσο και σαν επιθετικός.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε και την Κ20, έγινε διεθνης με την Εθνική Ελλάδος Κ17, ενώ έχει φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Αρναίας, του Παναιγιάλειου, του Αλμωπού Αριδαίας, της Νίκη Βόλου και του Εδεσσαϊκού.

Αποχωρεί ο Κυζιρίδης

Την αποχώρηση του από τη Θύελλα Σαρακηνών έκανε γνωστή ο Σκυδραίος μέσος Γρηγόρης Κυζιρίδης, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε την περσινή σεζόν.

Δείτε τι αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακάτω:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη Θύελλα Σαρακηνών, τον πρόεδρο Ηλία Αταλασίδη, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τον Μπαμπίνο τον μασέρ μας και ιδιαίτερα την κολώνα της ομάδας, τον Νίκο Νίκου για την υπέροχη συνεργασία!

*με στοιχεία από το pellasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected