Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δημήτρης Δανιηλίδης : “Υπαρκτό το ενδιαφέρον για τον ΦΑΣ Νάουσα, χωρίς όμως καμία επαφή και διαπραγμάτευση”

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα στον ΦΑΣ Νάουσα, κυρίως για το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Αποστόλη Μπέκα.

Όπως δημοσιεύτηκε στο eleytheriadhs.blogspot.com, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (29/7) η  εκλογική συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα, όπου ο παλαίμαχος παίκτης Μιχάλης Αλεξιάδης αναφέρθηκε για το ενδιαφέρουν του γνωστού επιχειρηματία, Δημήτρη Δανιηλίδη αναφέροντας μάλιστα πως έχει ήδη έτοιμο το διοικητικό σχήμα.

Το sportsup.gr επικοινώνησε με τον ίδιο για να ζητήσει την άποψη του για το θέμα και για το που βρίσκονται οι επαφές για την ανάληψη της διοίκησης της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε :

“Το ενδιαφέρον μου για την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα είναι υπαρκτό μεν αλλά δεν έχει υπάρξει καμία επαφή ούτε βεβαίως κάποια διαπραγμάτευση. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν να στηρίξουμε την ιστορική ομάδα της περιοχής και να συμβάλλουμε στην επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες. Ωστόσο, στην παρούσα φάση, δεν έχει υπάρξει κάποια περαιτέρω ενέργεια πέρα από μία απλή συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε το ενδιαφέρον μας.

Όπως καταλαβαίνετε, σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται διαπραγματεύσεις αλλά και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν τη διοίκηση. Να δούμε επίσης την οικονομική κατάσταση αλλά και ειδικότερα, καθώς πιέζει ο χρόνος μιας και μπαίνουμε στον Αύγουστο, να δούμε ποιοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό και τι απαιτείται να γίνει πάνω σε αυτό.

Ενημερώθηκα πως θα κληθούμε από τον Δήμαρχο κ. Καρανικόλα και είμαστε θετικοί να συζητήσουμε πάνω σε αυτό, για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected