Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Το βλέμμα στρέφεται στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη

Για την θέση του Πανακρωτηριακού, που δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα κληθεί να ερωτηθεί ο τρίτος της περσινής Α΄ΕΠΣΧανίων, Απόλλων Αγίου Ιωάννη!

Όπως αναφέρει το Athleticradio, από την στιγμή που ο Πανακρωτηριακός γνωστοποίησε και επίσημα οτι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τότε όπως ορίζει το άρθρο 4 παράγραφος 7 του ΚΑΠ στην προκήρυξη της ΕΠΟ, δικαίωμα ανόδου αποκτά ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα στην Α’ κατηγορία Χανίων.

Πρόκειται για τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη, που ενώ αρχικά δεν φαινόταν οτι δεν θέλει να ανέβει, ίσως τελικά έχουμε ανατροπή δεδομένων, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο athlitiko.gr ο ιδιοκτήτης του, Σταύρος Δρικάκης:

«Το ρόστερ της ομάδας και η προσπάθεια που ξεκινά, είναι να πρωταγωνιστήσει στην Α’ κατηγορία Χανίων. Είπα, όμως, στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο… Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι να κατέβει και να πρωταγωνιστήσει στην Α’ κατηγορία».

H… αινιγματική του αυτή δήλωση ίσως φέρει νέα δεδομένα στον Κρητικό Ομιλο Σε κάθε περίπτωση αυτή την υπάρχει μια ανοιχτή πρόσκληση για τον τριταθλητή των Χανίων.

Αν δεν δεχτεί τότε δεν θα ερωτηθεί ο τέταρτος (Σπάθα) και η θέση θα μείνει κενή. Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο αν προκύψει κενή θέση, αυτή να καταληφθεί από ομάδα που δεν θα ανήκει στην ΕΠΣ Χανίων. Οπότε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στον Κρητικό όμιλο θα διεξαχθεί με 15 ομάδες.

Ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη θα έχει την ευκαιρία να δηλώσει συμμετοχή στην ΕΠΟ ως τις 7 Αυγούστου στις 15.30. Οι υπόλοιπες ομάδες (κυρίως αυτές που υπήρχαν αλλά και οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Κρήτης, θα πρέπει να το πράξουν ως την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 15.30).

Οι δε δευτεραθλητές των τοπικών πρωταθλημάτων που θα ανέλθουν στη Γ’ Εθνική θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 4 Αυγούστου στις 15.00.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected