Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την Αναγέννηση Γιαννιτσών στον συντοπίτη Εθνικό

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Πέλλας, ο Γιώργος Χατζηλιάδης, άλλαξε ομάδα όχι όμως και πόλη αφού ανήκει πλέον και με τη βούλα στον Εθνικό Γιαννιτσών, που εντάσει στο δυναμικό του ένα παιδί με πολλές φιλοδοξίες και πίστη για διάκριση.

Όπως αναφέρει το Pellasports, ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος άσος με σκληρή δουλειά φέτος από την αρχή της σεζόν, πήρε αρκετές ευκαιρίες τόσο από αγώνες πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όσο και από παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου με την φανέλα της συμπολίτισσας Αναγέννηση, έδειξε αρετές και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους κυανόλευκους της Ν. Τραπεζούντας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιώργος Χατζηλιάδης που αγωνίστηκε την σεζόν που πέρασε στην αμυντική γραμμή της Αναγέννησης, είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 2003, έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να πετύχει τους στόχους του, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Άρη Παλαιφύτου και στον ΠΑΟΚ Αραβησσού, όπως φυσικά και στην Μικτή Πέλλας με την οποία τον περασμένο χειμώνα συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά που έγινε στην Ιταλία, αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected