Basket

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιβάλλει τον νόμο του στο τέλος, οι Μπακς κέρδισαν με 119-112 τους Σέλτικς και ξεκίνησαν ιδανικά την πορεία τους στην «Φούσκα» του ΝΒΑ στο Ορλάντο.

Οι Μπόστον Σέλτικς, μετά το πρώτο του «εκρηκτικό» τετράλεπτο, έδειξαν να τον αντιμετωπίζουν καλά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως, είχε τον τρόπο του στο τέλος να πάρει προσωπικά το ματς για τους Μιλγουόκι Μπακς, που επικράτησαν στο ντέρμπι με 119-112 και ξεκίνησαν νικηφόρα στην «Φούσκα» του ΝΒΑ στην Disney World.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, που πριν από τις καθοριστικές του ενέργειες είδε να του χαρίζεται 6ο φάουλ σε χτύπημα στον Ντάνιελ Τάις στη βουβωνική χώρα, έγειρε το θρίλερ υπέρ των «Ελαφιών», που είδαν τους μαχητικούς του Μπραντ Στίβενς με ηγέτες τους Μάρκους Σμαρτ, Μπραντ Ουοναμέικερ και Τζέιλεν Μπράουν να γυρίζουν διψήφιες διαφορές και να διεκδικούν το αποτέλεσμα.

Τα νούμερα του «Greek Freak» είναι ενδεικτικά με 36 πόντους, 15 ριμπάουντ και επτά ασίστ, ενώ 18 πόντους με οκτώ ασίστ είχε ο Κρις Μίντλετον. Στην αντίπερα όχθη, οι 23 πόντοι του Σμαρτ και οι 22 του Μπράουν δεν έφταναν, όπως και το double double 13 πόντων και 12 ριμπάουντ του Τάις.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected