Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κράτησε Μουτζούρη ο Αλμωπός Αριδαίας, αποχωρεί ο Γιαννόπουλος

Μία ανανέωση και μία αποδέσμευση ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας.

Η ομάδα της Πέλλας κρατά και τη νέα σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες τον 19χρονο (29/08/2001) αμυντικό, Άγγελο Μουτζούρη που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την U19 του ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα αποχωρεί ο Ημαθιώτης αμυντικός, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Άγγελο Μουτζούρη.

Η κοινή μας διαδρομή που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και έφτασε επιτυχώς στον υψηλό στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή, συνεχίζεται με έναν αξιόλογο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά και με έναν άριστο χαρακτήρα ανθρώπου που δεν άφησε κανένα περιθώριο διαφορετικής σκέψης, να αποφασίσουν για την παραμονή του «φύλακα άγγελου» στην άμυνα μας.

Άγγελε η «κυανόλευκη οικογένεια» εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες και τη νέα περίοδο.”

Παρών και στην Football League ο Άγγελος Μουτζούρης! ➡️ https://bit.ly/2XhhLzp

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Montag, 3. August 2020

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γιαννόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα την σεζόν που πέρασε.

Η ολοκλήρωση της τρέχουσας συνεργασίας με τον Βασίλη Γιαννόπουλο, ήταν μια ωραία διαδρομή που ολοκληρώθηκε, φθάνοντας στο τέλος της. Το ήθος, η ακεραιότητα, η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του, είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα.

Κάθε πρόοδο στη ζωή και την καριέρα σου Βασίλη, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σου σταθμό, και ίσως κάποτε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.”

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Montag, 3. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected