Κατηγορίες
Basket

Συνεχίζει στον Φίλιππο Βέροιας ο Τσεσμεντζής

Και τη νέα σεζόν θα φορά τα ερυθρόλευκα του Φιλίππου Βέροιας ο 19χρονος guart, Δημήτρης Τσεσμετζίδης.

Αναλυτικά :

“Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Δημήτρη Τσεσμετζίδη για την αγωνιστική σαιζόν 2020-21.

Ο 19χρονος αθλητής έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δημήτρης είναι από τις ”παλειοσειρές” της ομάδας, καθώς έχει στελεχώσει όλες τις αγωνιστικές βαθμίδες των τμημάτων υποδομής.

Με καταγωγή από τη γειτονική Σκύδρα, ο Δημήτρης μετακόμισε στην πόλη μας από πολύ μικρός και, ταυτόχρονα με το σχολείο, ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα του αθλητικού κολλεγίου της ομάδας μας, Ως φυσική συνέπεια αυτού, με μεγάλη μας χαρά και περηφάνεια, βλέπουμε το Δημήτρη να δρέπει τους καρπούς αυτής του της προσπάθειας και να αποτελεί ήδη, από από την περασμένη χρονιά, ισότιμο μέλος του ρόστερ μιας ομάδας που αγωνίζεται στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Δημήτρης αποτελεί ίσως το πιο φωτεινό παράδειγμα του διαχρονικού δόγματός μας, που θέλει τοπικούς αθλητές με ήθος και ποιότητα, να στελεχώνουν το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας. Ευχόμαστε στο ”λιοντάρι της Σκύδρας” να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες, να συνεχίσει να παλεύει με υπομονή, στοχοπροσήλωση κι αυτογνωσία, όπως έκανε μέχρι τώρα, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να ικανοποιήσει, μέσω των επιτυχιών της ομάδας, τις προσωπικές του φιλοδοξίες.”

Gepostet von FILIPPOS BC am Montag, 3. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected