Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (photos+vid)

Δεύτερη μέρα της προετοιμασίας του Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και το sportsup.gr βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής για να δει από κοντά τις προσπάθειες του Παναγιώτη Καραμεταξά και των παικτών του.

Οι 24 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα (αρκετοί οι νεοαποκτηθέντες, που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την τυπική ένταξη τους στο ρόστερ των “κυανολεύκων”), ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή, που μετά από έξι χρόνια στον Αχιλλέα Νάουσας ανέλαβε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, αναμένει την ένταξη γυμναστή στο τεχνικό team, ώστε να μπορέσει να αναλάβει τον συγκεκριμένο τομέα και να δώσει ακόμη περισσότερες κατευθύνσεις όσον αφορά την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

Το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για την ένταξη των νεοαποκτηθέντων αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας.

δείτε φωτογραφίες :

Στην κάμερα του sportsup.gr μίλησε ο προπονητής Παναγιώτης Καραμεταξάς, τις δηλώσεις του οποίου θα παρακολουθήσετε αύριο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected