Γ Εθνική / Τοπικά

Η ΕΠΣ Πειραιά υπενθύμισε στα σωματεία της πως οι φιλικοί αγώνες διεξάγονται ΧΩΡΙΣ θεατές

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΕΠΣ Πειραιά, η οποία ενημερώνει τα σωματεία για τον τρόπο διεξαγωγής των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Εκτός της απαραίτητης παρουσίας διαιτητών και ιατρών, επισημαίνει τη δεδομένη εντολή της ΕΠΟ για απαγόρευση φιλάθλων στις φιλικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά :

“Η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και αυτά που μετέχουν στα πρωταθλήματα μας Α΄- Β΄& Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ότι με βάση τον κανονισμό διαιτησίας ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών χωρίς την έγκριση της Ε.Π.Σ.Π. , όπως φυσικά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που θα ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης (τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Π. τουλάχιστον 2 ημέρες πριν).

Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να συντάσσουν Φύλλο αγώνα το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π.

Στα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και αυτά Α΄- Β΄& Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε περίπτωση παράβασης των ως άνω θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 500 ευρώ.

*Επιπρόσθετα η διεξαγωγή φιλικών αγώνων λόγων των μέτρων προστασίας για το κορωνοϊό, και μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης πραγματοποιείται αυστηρά «ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ»- υπεύθυνη η γηπεδούχος ομάδα- ενώ πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας πρωτοκόλλου για τα οποία έχει ενημερώσει η Γ.Γ.Α και από τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected