Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ανακοίνωσε Μπρέγκου

Χωρίς…ανάσα η ενίσχυση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, που απέκτησε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Χρήστου Μπρέγκου, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια αποχωρεί από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και έτσι ενισχύουν ακόμη περισσότερη τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 34χρονος (11/01/1986) ποδοσφαιριστής είχε 22 συμμετοχές και 16 γκολ φέτος στην Α Ερασιτεχνική, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ατρόμητο Διαβατού, ΠΑΟ Παλατίτσια, Φίλιππο Μέσης, ΑΕΠ Βέροιας και Μακεδόνα Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού,Χρήστου Μπρέγκου, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής για την σεζόν 2020/21.

Ο 33 χρόνος (γεν.1987) Χρήστος Μπρέγκου έχει αγωνιστεί στον παρελθόν σε,Μακεδόνα Βέροιας,Α.Ε Ποντίων Βέροιας,Φίλιππο Μέσης,ΠΑΟ Παλατιτσίων,Ατρόμητο Διαβατού,Μακροχώρι,ΓΑΣ Ροδοχωρίου και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας, Παναγιώτη Καραμεταξά.

Ο Μπρέγκου αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιθετικές λύσεις και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ώστε να διεκδικήσει ο ”Μέγας” τον τίτλο και την άνοδο.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Μπρέγκου στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”

Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του…

Δημοσιεύτηκε από Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας στις Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected