Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Σαρακηνών που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 ενημερώνει για την κατάσταση του

Ο Γιάννης Ουζούνης της Θύελλας Σαρακηνών ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο εξωτερικό και υπεβλήθη σε τεστ Covid-19, το οποίο βγήκε θετικό.

Ο ίδιος καθησυχάζει τους διαδικτυακούς φίλους του, αναφέροντας πως δεν έχει συμπτώματα και γενικότερα νιώθει καλά.

Αναλυτικά :

«Με απόλυτη ατομική και κοινωνική ευθύνη σας ενημερώνω πως την Πέμπτη 06/08 υποβλήθηκα σε τεστ COVID-19 λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό που θα έκανα τις επόμενες ημέρες και προϋπέθετε την διενέργεια ελέγχου και βγήκα θετικός.

Από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και έπειτα τέθηκα σε καραντίνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η κοπέλα μου είναι αρνητική στο τεστ και μπήκε και η ίδια σε καραντίνα καθώς ήταν το άτομο που είχα άμεσες επαφές όπως απαιτείται σε απομονωμένο χώρο εκτός του σπιτιού μας.

Ενημερώθηκαν άμεσα τα άτομα που είχα επαφή σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και όσοι ήταν αναγκαίο προέβησαν και οι ίδιοι σε τεστ. Σε ότι αφορά την δίκη μου κατάσταση είμαι καλά δεν έχω κάποιο σύμπτωμα και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τεστ έχω χαμηλό μοριακό φορτίο γεγονός που σημαίνει ότι δεν μεταδίδω εύκολα τον ιό!

Είμαι και θα παραμείνω σπίτι μου σε καραντίνα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ! Μέσα από τη δίκη μου εμπειρία και κυρίως το άγχος που προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση και ο κοινωνικός περίγυρος, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε όλοι τις οδηγίες τον ειδικών και να μην παραμελήσετε τυχόν «αθώα» συμπτώματα για το καλό όλων μας !

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και εύχομαι όλοι να είστε καλά!

Με απόλυτη ατομική και κοινωνική ευθύνη σας ενημερώνω πως την Πέμπτη 06/08 υποβλήθηκα σε τεστ COVID-19 λόγω ταξιδιού μου…

Gepostet von Giannis Ouzounis am Freitag, 7. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected