Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητές στα 12άρια Πρωιμάκη και Μεσσής

Η Μυρτώ Πρωιμάκη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στην κατηγορία των 12 ετών, καθώς έφτασε μέχρι τον τίτλο χωρίς να χάσει κανένα σετ.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η αθλήτρια του ΟΑ Σούδας επικράτησε στον τελικό της Δέσποινας Κοσκινά (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-3, 6-1 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπληκτική εβδομάδα της στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Η Πρωιμάκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη επί της Αλεξάνδρας Κλαρουμένου με 6-0, 6-0, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε την Αναστασία Πασχούδη με 6-0, 6-1.

Στον 3ο γύρο κέρδισε την Αναστασία Μπαρμπαρούτση με 6-1, 6-0 και στα προημιτελικά πήρε τη νίκη απέναντι στη Χρυσοπηγή-Ιωάννα Παπαδιονυσίου με 6-3, 6-2. Αυτός ήταν και ο αγώνας που έχασε τα περισσότερα games, καθώς στα ημιτελικά επικράτησε της Μαρίας Ρεντούμη με 6-2, 6-1.

Αυτός ήταν ο 2ος σημαντικός φετινός τίτλος για τη Μυρτώ στην κατηγορία των 12 ετών, καθώς στις αρχές του Μαρτίου, πριν από το lockdown, είχε κερδίσει τον τίτλο στο 2ο Ε1, που είχε γίνει στον ΑΟΑ Λε Ρακέτ της Θεσσαλονίκης.

Νικητής στα 12άρια ο Μεσσής

O Ανδρέας Μεσσής του ΟΑ Φοίβος Λάρισας αναδείχθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής Juniors στην κατηγορία των 12 ετών. Στα διπλά στα 12άρια, τον τίτλο κατέκτησαν οι Γιώργος Μίταλας και ο Οδυσσέας Γελαδάρης.

Ο Ανδρέας Μεσσής (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) κέρδισε στον τελικό της Παρασκευής τον Βαγγέλη Βάλσαμο (ΟΑ Κερατσινίου) με 6-1, 6-1 και κατέκτησε τον τίτλο στα μονά U12, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, που φιλοξενείται στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Ο αθλητής της ακαδημίας του Φοίβου Μιχαλόπουλου έκανε ένα καταπληκτικό τουρνουά και έφτασε μέχρι την 1η θέση χωρίς να απωλέσει σετ, σε 6 αγώνες.

Στην πρεμιέρα του επικράτησε του Χρήστου Φορτώση με 6-0, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Θανάση Μαρκαντωνάκη με 6-1, 6-1. Στη φάση των “16” κέρδισε τον Μαρίνο Καρνιάτη με 6-2, 6-1, στα προημιτελικά απέκλεισε τον Στάθη Τσαμπούρη με 6-2, 7-6 (4) και στα ημιτελικά τον Απόστολο Τζίμκα με 6-0, 6-1.

Στα διπλά των αγοριών U12, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Μίταλας (Αρκαδικός ΟΑ Άτλας) και Οδυσσέας Γελαδάρης (ΑΟΑ Χαϊδαρίου), οι οποίοι επικράτησαν των Μεσσή και Άλκη Μιχαλόπουλο με 6-4, 7-5, σε έναν πολύ ωραίο και αμφίρροπο τελικό.

Η Μυρτώ Πρωιμάκη και ο Ανδρέας Μεσσής αναδείχθηκαν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές Juniors στα μονά στα 12άρια, ενώ στα διπλά…

Gepostet von tennisnews.gr am Freitag, 7. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected