Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ξεκινά την προετοιασία ο Άχθος Αρούρης

Έφτασε η ώρα για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν στον Άχθο Αρούρη, που μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να πετύχει ισάριθμες ανόδους και να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α Ερασιτεχνική.

Εξυπακούεται πως η φιλοσοφία παραμένει η ίδια, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι είναι όλοι μια παρέα και έτσι θα πορευτούν στη χρονιά που ξεκινά, τη Δευτέρα 17/8 και ώρα 20.30 στο γήπεδο της Μέσης.

Αναλυτικά :

“Ο Άχθος στα πιτς. Η νέα σεζόν φτάνει στο ξεκίνημά της δειλά δειλά. Έτσι, την Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 20:30, ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας, στο γήπεδο της Μέσης.

Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όποιον θέλει γίνει κομμάτι του συλλόγου και του εγχειρήματός μας, ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Αρκεί φυσικά να κατανοήσει, ότι θα γίνει κομμάτι ενός αυτοοργανωμενου παζλ. Όπου όλοι προσφέρουν ενεργά στην ομάδα, από την σκοπιά που μπορεί ο καθένας, έτσι ώστε ο Άχθος Αρούρης να μπορεί να αναπνέει καθημερινά.

Ειδικότερα εάν είσαι κάτω των 20 ετών θα είναι χαρά μας, να φορέσεις την τρέλα σου, τα ποδοσφαιρικά σου, ένα σορτς και να έρθεις να κλωτσήσεις το τόπι παρέα με όλα τα ποδοσφαιρικά τέρατα του νομού.

Φήμες λένε, πως από την “πρώτη” της ομάδας μας, δεν θα λείψει η Χαοτική Θύρα 0. Η οποία τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις, θα βρίσκεται διάσπαρτη στα γύρω χωράφια, ανάμεσα στις κυδωνιές και τα νεκταρίνια εμψυχώνοντας τους παίκτες για τη νέα σεζόν, φυσικά η ψησταριά και το βαθύ βαρέλι με τις μπύρες θα βρίσκονται στο γνωστό σημείο.”

Ο Άχθος στα πιτς. Η νέα σεζόν φτάνει στο ξεκίνημά της δειλά δειλά. Έτσι, την Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 20:30,…

Gepostet von Άχθος Αρούρης Α.Ο. am Samstag, 8. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected