Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει στον Αλμωπό ο Καραγιαννίδης, στον Εθνικό Γιαννιτσών τη νέα σεζόν ο Τοπάλης

Για ακόμη μία σεζόν θα παραμείνει στον Αλμωπό Αριδαίας ο Γρηγόρης Καραγιαννίδης.

Ο 28χρονος (21/06/1992) γκολκίπερ αγωνίζεται για αρκετά χρόνια στην ομάδα της βόρειας Πέλλας και γι αυτό το λόγο η διοίκηση τον χαρακτηρίζει “πιστό στρατιώτη”

Αναλυτικά :

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή στην ομάδα μας του τερματοφύλακα Γρηγόρη Καραγιαννίδη και για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Ένας πιστός στρατιώτης του Αλμωπού επί σειρά ετών, που δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει την ομάδα μας στις δύσκολες στιγμές, ακόμα και όταν αυτή βρέθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά για ένα δικό μας παιδί, που υπηρετεί την κυανόλευκη φανέλα και δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό κανενός, ότι ο Γρηγόρης θα λείψει από αυτό το υπέροχο ταξίδι, από αυτή την μεγάλη πρόκληση που μόλις ξεκινάει.

Γρηγόρη η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού θέλει να σου ευχηθεί πάνω από όλα υγεία, καλές εμφανίσεις και πολλές επιτυχίες.

Πιστός στον Αλμωπό ο Γρηγόρης Καραγιαννίδης!➡️ https://bit.ly/3fKr6WA

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Montag, 10. August 2020

Στον Εθνικό Γιαννιτσών ο Τοπάλης

Την απόκτηση του Ευθύμιου Τοπάλη ανακοίνωσε ο Εθνικός Γιαννιτσών και πλέον ο νεαρός μέσος από τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και την Α1, μετακομίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το Pellasports, ο 20χρονος κεντρικός μέσος μετακομίζει στην ομάδα της Ν. Τραπεζούντας και θα προσπαθήσει να δείξει τα προσόντα του σε ένα ανώτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ αποτελεί και μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του, αφού είναι ένα νέο ταλαντούχο παιδί με φιλοδοξίες.

Ο νεαρός παίκτης μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, θεωρούνταν βέβαιο ότι θα υπήρχε ενδιαφέρον από κάποια ομάδα και έτσι βρέθηκε ο Εθνικός και η διοίκηση του Σάββα Ατματζίδη που σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, έχει κάνει στροφή στα ταλέντα της περιοχής και επενδύει με νέα παιδιά το ρόστερ του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected