Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

VVV Venlo : Άκρως εντυπωσιακός και…ελληνικός ο τρόπος που παρουσιάσε τον Γιακουμάκη! (vid)

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Φένλο, είναι ο Γιώργος Γακουμάκης, καθώς ο ολλανδικός σύλλογος, ανακοίνωση την απόκτηση του, το πρωί της Τρίτης (11/08).

Η Φένλο, είχε βάλει εδώ και αρκετό διάστημα στο στόχαστρό της τον Γιακουμάκη, και τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό της για τα επόμενα δύο χρόνια, έχοντας οψιόν και για τρίτο χρόνο, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η σχετική ανακοίνωση :

«Το VVV-Venlo προσθέτει έναν νέο επιθετικό. Ο 25χρονος Γεώργιος Γιακουμάκης υπογράφει συμφωνία με τον σύλλογο Venlo για δύο σεζόν με δυνατότητα ανανέωσης για μία επιπλέον σεζόν.

Ο Γιακουμάκης έπαιξε στο παρελθόν για τον Πλατανιά και την Επισκοπή, πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ το 2017. Στην πρώτη του σεζόν έγινε πρωταθλητής της Ελλάδας με αυτόν τον σύλλογο. Μια σεζόν αργότερα έπαιξε επίσης στο Champions League με την AEK. Εχει αγωνιστεί ως δανεικός σε ΟΦΗ και Γκόρνικ. Ο γεννημένος στο Ηράκλειο, σκόραρε τρεις φορές σε 12 παιχνίδια για τον πολωνικό σύλλογο την περασμένη σεζόν μετά το χειμώνα».

Ο Γιακουμάκης για τη μεταφορά του στη Φένλο: «Παρακολουθώ το ολλανδικό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Μου αρέσει το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στο Eredivisie. Θα ήθελα να αποδείξω πράγματα τον εαυτό μου στις Κάτω Χώρες. Όχι μόνο με το σκοράρισμα, αλλά με το να είσαι σημαντικός για την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Φένλο μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

Μάλιστα, η Φένλο θέλησε να παρουσιάσει τον Γιώργο Γιακουμάκη, με ένα ιδιαίτερο βίντεο, το οποίο έχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Οι άνθρωποι του ολλανδικού συλλόγου, προσπαθούν να γράψουν το όνομα του νεαρού φορ, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν με επιτυχία. Μέχρι να έρθει ο Ελληνας επιθετικός και να τους προσφέρει σωστά, το όνομά του…

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected