Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ανανέωση και μία αποχώρηση από τον Αλμωπό Αριδαίας

Την παραμονή του Βασίλη Σαϊνατούδη ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας, την ώρα που αποχωρεί ο Λεωνίδας Κωστούλας.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό Βαλάντη Σαϊνατούδη. Ο Βαλάντης που θα βρίσκεται μαζί μας για 3η σερί σεζόν, είναι ένας ποδοσφαιριστής που στα δύο χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο μέλος της, έδωσε και την ψυχή του όποτε του ζητήθηκε από το τεχνικό τιμ.

Ο 24χρονος άσος θα είναι στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά για να μας βοηθήσει στην στην επιστροφή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες και να ζήσει αυτή την μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

Βαλάντη με μεγάλη μας χαρά η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.”

Ανανέωσε και ο Βαλάντης Σαϊνατούδης!➡️ https://bit.ly/3gRlfQF

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Mittwoch, 12. August 2020

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κωστούλα, για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε με τα τέρματα που πέτυχε και μας βοήθησαν να φτάσουμε στον στόχο μας.

Λεωνίδα ήσουν και θα είσαι ένα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας, για την μεγάλη προσφορά σου την σεζόν που πέρασε. Η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Λεωνίδα, ήταν μια επαγγελματική σχέση που ολοκληρώθηκε, με τον καλύτερο τρόπο, την οποία θα θυμόμαστε για αρκετά χρόνια. Η μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία και ο επαγγελματισμός του, ήταν τα στοιχεία που τον έφεραν στην κορυφή των σκόρερ.

Λεωνίδα η οικογένεια του Αλμωπού θέλει να σου ευχηθεί ότι καλύτερο στη ζωή και στην ποδοσφαιρική σου καριέρα, με ευχές για καλή επιτυχία και εκπλήρωση όλων των στόχων σου, στον επόμενο ποδοσφαιρικό σου σταθμό.”

Gepostet von ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ / ALMOPOS ARIDEAS am Mittwoch, 12. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected