Football League - Super League 2 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Wellington Gonclaves στο sportsup.gr : Ο απολογισμός της καριέρας του και το “ευχαριστώ” στους Έλληνες

Ο “Γουέλι” ή Wellington Daniel dos Santos Gonçalves όπως είναι το πλήρες όνομα του, βρίσκεται πλέον μόνιμα στη Βραζιλία κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής, που μέχρι πέρσι κοσμούσε με την παρουσία του τα γήπεδα της Ημαθίας φορώντας τελευταία τη φανέλα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, μίλησε σήμερα στο sportsup.gr και αναφέρθηκε σε όσους ανθρώπους δέθηκε τα 17 χρόνια που αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα.

Η παρουσία του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο ξεκίνημα της εν Ελλάδι καριέρας του αλλά αργότερα της Δόξας Δράμας και της Νίκης Βόλου, απέδειξε περίτρανα πως η κλάση του αλλά και το αστείρευτο ταλέντο του, προσέλκυσε σπουδαίες και ιστορικές ομάδες στη χώρα μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιαγάπητο και πάνω απ όλα φίλο Γουέλι, για την τιμή που μας έκανε να μας παραθέσει τις τελευταίες του δηλώσεις στην Ελλάδα.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσω του sportsup.gr πρώτα το Θεό για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που μου χάρισε.

Το ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα, που ξεκίνησε το Νοέμβριο το 2002 και τελείωσε τον Δεκέμβριο του 2019 ήταν αξέχαστο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν έναν τους προπονητές που συνεργάστηκα και έμαθα κάθε μέρα κάτι καινούριο. Τους Εντουάρντο Αμορίμ, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, Μάκη Κατσαβάκη, Σάκη Τσιώλη, Παύλο Δερμιτζάκη, Περικλή Αμανατίδη, Απόστολο Χαραλαμπίδη, Στέλιο Μανωλά, Δημήτρη Σπανό, Σωτήρη Αντωνίου, Γιώργο Χατζάρα, Γιώργο Φοιρό, Γιώργο Βαζάκα, Σάββα Παντελίδη, Σάκη Γλώσση, Δημήτρη Χαλκιά, Γιάννη Κερλίδη, Βαγγέλη Ντίσιο, Δημήτρη Κοτζάμπαση και Γερμανό Σιαφαρίκα.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Θέλω να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες αυτές τις πόλεις στην Ελλάδα. Όπου αγωνίστηκα, με αγκάλιασαν πραγματικά και τους ευχαριστώ πολύ όλους όσους γνώρισα μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο.

Με σεβάστηκαν απόλυτα και τους σεβάστηκα!

Δεν έχω πολλά να πω, απλά νιώθω στεναχώρια που έκλεισε αυτός ο κύκλος γιατί για μένα το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πάντα θα είναι γιορτή. Πρέπει όμως να αποχωρήσω!

Αλλά από την άλλη είμαι χαρούμενος που έχω μόνο καλά πράγματα για να θυμάμαι! Και φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω στα τελευταία μου χρόνια στην Ελλάδα και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που γνώρισα στη Νάουσα Ημαθίας.

Άνθρωποι με παιδεία, με μεγάλη καρδιά και ήθος, που με έκαναν να αισθανθώ σαν δικό τους παιδί, σαν οικογένεια!

Μιλάω για την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, όπου χρωστώ πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΚΥΡΙΟΥΣ Νίκο και Αλέκο Κεσίδη, Τάσο Μωυσίδη, Μπάμπης Ευθυμιάδη, Στέλιο Τσίλκο αλλά και τον Mexx, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη!

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά για όλα όσα ζήσαμε μαζί!

Αυτό είναι το αντίο μου από τα γήπεδα και εύχομαι να μην ξέχασα κανέναν!

Ευχαριστώ πολύ Ελλάδα, για όλα όσα μου έμαθες και μου0πρόσφερες. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την Ελλάδα και θεωρώ τον εαυτό μου Έλληνα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected