Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιάννης Κερλίδης στη “Metrosport” : “Αυτοσκοπός η άνοδος”

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος του Καμπανιακού στο φετινό Πρωτάθλημα και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Προπονητής του συγκροτήματος της Χαλάστρας έχει αναλάβει ένας παλιός γνώριμος της ομάδας καθώς έχει δουλέψει ξανά σε αυτήν, ο Γιάννης Κερλίδης.

Για το φετινό Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΜ ο Ημαθιώτης τεχνικός επισήμανε: «Πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα με λίγες αγωνιστικές. Τα όποια λάθη οι ομάδες θα τα πληρώσουν και δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Αν δεν γίνουν μπαράζ ενδεχομένως να αδικηθούν κάποιες ομάδες γιατί δεν θα τις δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν την άνοδο».

Ο Γιάννης Κερλίδης για τον φετινό Καμπανιακό τονίζει: «Φέτος ο Καμπανιακός θα είναι μια έμπειρη ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου. Στόχος θα είναι να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Η ομάδα πιστεύω θα δείξει την δική της αγωνιστική ταυτότητα, άλλωστε είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και για αυτό που θα παρουσιάσουμε».

Η ομάδα θέλει την άνοδο;

«Η άνοδος είναι αυτοσκοπός μας. Πρόκειται για ένα καλό πρότζεκτ και μέσω αυτού στόχος είναι η ομάδα να ανεβεί. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Συναντήσατε παλιούς γνώριμους;

«Είναι γνωστοί παρά πολλοί παίκτες, παράγοντες ακόμη και άμεσοι συνεργάτες. Με τιμά που σχεδόν κάθε χρόνο η ομάδα, μου κάνει πρόταση για να αναλάβω».

Θα γίνουν και άλλες μεταγραφές;

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πιστεύω μέχρι το τέλος θα υπάρξει κάποια έκπληξη».

*Metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected