Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ο Σέρα Ρέις

Μία ακόμη προσθήκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, αυτή τη φορά για τα μετόπισθεν.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Σέρα Ρέις, του 24χρονου (19/07/1996) αμυντικού, που είχε 22 συμμετοχές και τρία γκολ φέτος με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΣ Γιαννιτσά, Δόξα Μαυροβουνίου, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ηρακλή Άσπρου και Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων.

Αναλυτικά :

“Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας αφου απέκτησε τον ταλαντούχο αμυντικο Σέρα Ρέις.

Οι εμφανίσεις του Σέρα Ρέις είχαν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και εκτός νομού ωστόσο ο πρόεδρος του ”Μέγα”, Ανδρέας Καλαϊτζίδης με μεθοδευμένες κινήσεις κατάφερε και πήρε το πολυπόθητο ”ναι” του ποδοσφαιριστή.

Ο 24χρονος (19/07/1996) αμυντικός αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τη φανέλα του ΑΣ Γιαννιτσά, Δόξα Μαυροβουνίου, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ηρακλή Άσπρου, Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία στην ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο προεδρος κ Ανδρέας Καλαϊτζίδης και το Δ.Σ του συλλόγου μας τον καλωσορίζουν στην οικογένεια του Μέγα και του ευχονται μια χρονιά με πολλες επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.”

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας αφου απέκτησε τον ταλαντούχο…

Gepostet von Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας am Donnerstag, 13. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected