Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καστοριανή ποδοσφαιρίστρια υπογράφει σε ομάδα της Bundesliga!

Πέφτουν οι υπογραφές για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του αθλητισμού της Καστοριάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Χρ. Νατσούλη και του Antennes 93.6.

Η διεθνής Ελληνίδα και πρώην παίκτρια των Apollon Ladies της Κύπρου, Ελένη Μάρκου, ετοιμάζει βαλίτσες για την Γερμανική Έσσεν και το γυναικείο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Η 25χρονη Ελένη Μάρκου τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει τα βλέμματα πολλών ποδοσφαιρόφιλων πάνω της για τα σπουδαία επιτεύγματα της.

Στο παρελθόν είχε περάσει και από την χώρα μας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έπειτα ξεκίνησε το μεγάλο της ταξίδι για την Αμερική, εκεί όπου αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ για λογαριασμό του Monroe Community College.

Εκεί μάλιστα, κατάφερε να αναδειχθεί και κορυφαία παίκτρια του 2016, από την Ένωση προπονητών καθώς σε 19 παιχνίδια η νεαρή παίκτρια σημείωσε 29 γκολ, 11 ασίστ και 5 χατ-τρικ! Απίστευτα νούμερα…

Το 2018 αποφάσισε να αλλάξει στροφή στην καριέρα της και να μετακομίσει στην Κύπρο για λογαριασμό της γυναικείας ομάδας Apollon Ladies. Σήμερα, 2 χρόνια μετά ανοίγει η πόρτα ενός από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

*sentra.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected