Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Hernan Da Campo, αποκτήθηκαν Κωνσταντίνου και Μαστακούλης

Τρεις μεταγραφές σήμερα (14/8) για τον Ολυμπιακό Βόλου, που ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ερνάν ντα Κάμπο, του 26χρονου (15/8/1994) Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τσακαρίτα, όπου και κατέγραψε 13 συμμετοχές.

Παλαιότερα έπαιξε σε Ροζάριο Σεντράλ, Κίλμες και Σαν Μαρτίν.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί ο 20χρονος τερματοφύλακας, Αχιλλέας Κωνσταντίνου που αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική αγγλική ομάδα, Bolton County αλλά και ο 24χρονος επιθετικός, Ανέστης Μαστακούλης, μέχρι πρότινος στον Σαρακηνό.

Αναλυτικά :

“O πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, επεφύλαξε μία έκπληξη για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ερνάν Ντα Κάμπο.

Ο Ντα Κάμπο είναι 26 ετών (αύριο Πέμπτη έχει γενέθλια, καθώς γεννήθηκε στις 6/8/1994) και έχει πλούσιο βιογραφικό. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Τσακαρίτα (13 συμμετοχές, λόγω της διακοπής εξαιτίας του κορωνοϊού) ομάδα της πατρίδας του, η οποία αγωνίζεται στην Primera National.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Ερνάν Ντα Κάμπο έπαιξε ο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους, πρώην ποδοσφαιριστής με θητεία στον Εργοτέλη και στον Ηρακλή και νυν μάνατζερ και σκάουτερ του Ολυμπιακού Βόλου στη Λατινική Αμερική, Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο Ντα Κάμπο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ροζάριο, την Κίλμες και στη Σαν Μαρτίν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έρχεται στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά και στη δεξιά πλευρά.

Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Αργεντινή και η κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ να φέρει στην ομάδα έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, δείχνει πως στόχος του Ολυμπιακού φέτος είναι να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε, επίσης, ο κ. Μαυρονάσιος, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ακόμη Αργεντινό, καθώς και έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή, με σημαντική καριέρα στις ομάδες όπου αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Ερνάν Ντα Κάμπο έστειλε, μέσω βίντεο, μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρόσωπό μου. Θα το δώσουμε όλα για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε Ολυμπιακός Βόλου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected