Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μπάγερν υπέγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου, χωρίς να αφήσει το πόδι από το γκάζι, διέσυρε με 8-2 (!!!) τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, οι Βαυαροί σκόραραν 4 γκολ στο πρώτο μισάωρο και μετά δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, «προσφέροντας» έναν ανεπανάληπτο διασυρμό στην Μπαρτσελόνα.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 3′ με γκολ του Μίλερ, πριν ισοφαρίσουν προσωρινά οι Καταλανοί με αυτογκόλ του Αλάμπα. Το παιχνίδι, από κει και πέρα, ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Οι Γερμανοί σκόραραν 3 γκολ σε 9 λεπτά, καθώς ο Πέρισιτς έκανε το 2-1 στο 23′, ο Γκνάμπρι στο 27′ το 3-1 και ο Μίλερ στο 31′ το 4-1, σε μια μοναδική επίδειξη δύναμης.

Ο Σουάρες μείωσε στο 57′ σε 2-4, αλλά αυτό φαίνεται ότι ήταν το …κύκνειο άσμα της Μπαρτσελόνα, καθώς η Μπάγερν σκόραρε και πάλι μέσα σε ένα μισάωρο 4 γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 63′ ο Κίμιχ, στο 82′ ο Λεβαντόφσκι και ο Κουτίνιο με 2 γκολ στο 85′ και στο 88′ έγραψαν τον επίλογο στο θλιβερό βράδυ για την Μπαρτσελόνα και στο ονειρεμένο για τους Βαυαρούς, που είναι και πάλι στους 4 της διοργάνωσης.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected