Basket

Ξεκίνημα με ήττα στα play off για τους Bucks (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έδειξαν το κακό τους πρόσωπο, οι Ορλάντο Μάτζικ έδειξαν να ξέρουν τι ζητάνε στο παρκέ και η έκπληξη ήρθε.

Οι Μάτζικ πήραν τη νίκη στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλέι οφ του ΝΒΑ με το τελικό 122-110. Ο Γιάννης Αντετκούνμπο ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από τα ελάφια με 31 πόντους (3/7 τρίποντα), 17 ριμπάουντ και επτά ασίστ!

Οι Μάτζικ έδειξαν πιο έτοιμοι στο τζάμπολ με ξεκάθαρο πλάνο να περιορίσουν τον Greek Freak κλείνοντας στη ρακέτα. Το πλάνο τους έδειξε να αποδίδει καρπούς. Προηγήθηκαν 33-23 στην πρώτη περίοδο και έφτασαν στο 45-31 στη δεύτερη. Στην τρίτη οι Μπακς με τον Γιάννη σε πρώτο πλάνο έκαναν την αντεπίθεσή τους, μείωσαν (69-68), αλλά κάθε φορά που τα «ελάφια» πλησίασαν το Ορλάντο έδειχνε να έχει τις λύσεις που χρειαζόταν είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν και στη νίκη με το τελικό 122-110.

Χιλ (16), Μπλέντσο (15), Μίντλετον (14) ήταν αυτοί που ακολούθησαν τον Γιάννη στη λίστα των σκόρερ για τους Μπακς. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 35 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ρος (18), Φουλτζ (15) και Κλαρκ (15) ακολούθησαν επιθετικά.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected