BET

Προγνωστικά στοίχημα: Με το 3.64 στον τελικό και τα γκολ στο Βέλγιο

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (21/08), παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει ο τελικός στο Γιουρόπα Λιγκ, με τις Σεβίλλη και Ίντερ να μονομαχούν στην Κολωνία της Γερμανίας. Για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Κόρτραϊκ υποδέχεται την Έουπεν. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά αναλυτικά:

ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΕΟΥΠΕΝ (20:00)

Η Κόρτραϊκ έκανε την έκπληξη στην έδρα της Γάνδης, με το 2-1 και πήρε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Ισοφαρίστηκε στο 59ο λεπτό, αλλά δεν πτοήθηκε και πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 83′. Μετά από δύο αγωνιστικές στο Βέλγιο έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, σε ισάριθμες εμφανίστηκε το Goal/Goal+Over 2.5. Σε συνδυασμό με την περσινή σεζόν, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για πέντε σερί εντός έδρας υποχρεώσεις, ενώ δέχθηκε γκολ στις 9/10 τελευταίες στο «Guldensporenstadion». Εκτός αποστολής οι τραυματίες Ντάνε (αμυντικός) και Μόφι (επιθετικός).

Η Έουπεν υπέστη βαριά ήττα, με το εντός έδρας 4-0 από την Κλαμπ Μπριζ να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Αποκαρδιωτική εικόνα στην άμυνα, δέχθηκε το πρώτο στο 14ο λεπτό και στη συνέχεια έκανε το λάθος να ρισκάρει περισσότερο. Δέχθηκε ακόμα τρία τέρματα στο διάστημα 59′-76′, χωρίς να έχει την παραμικρή απάντηση. Μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Βελγίου, αγνοεί τη χαρά της νίκης, στην πρεμιέρα είχε πάρει βαθμό (1-1) στην έδρα της Λέουβεν. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για επτά σερί αναμετρήσεις στην κατηγορία (πέρσι και φέτος), πιο πρόσφατη φορά στις 01/02/20. Σταθερά εκτός αποοστολής οι Αντριάνο (μπακ) και Μπαμπί (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Κόρτραϊκ έχει προβάδισμα, αλλά ο άσος παίζεται στο 1.80 και απορρίπτεται. Η Έουπεν δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά. Η πρόσφατα παράδοση στα παιχνίδια των δύο ομάδων, έχει υψηλό σκορ (4/5 Over 2.5 γκολ) και κάτι ανάλογο περιμένουμε στο ματς της Παρασκευής. Επιλογή το ασιατικό Over 2.75 γκολ με απόδοση 1.82 στην Bet365.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΙΝΤΕΡ (22:00)

Η Σεβίλλη επικράτησε 2-1 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκρίθηκε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 9ο λεπτό, ισοφάρισε στο 26′ και έκανε την ανατροπή στο 78′. Κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις, χρωστάει σε μεγάλο βαθμό τη νίκη στις επεμβάσεις του γκολκίπερ Γιασίν Μπουνού. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 20 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 11 νίκες και εννέα ισοπαλίες. Με πέντε κατακτήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί την παραδοσιακή δύναμη στη διοργάνωση. O Οκάμπος (μεσοεπιθετικός) αποκόμισε τραυματισμό, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ λογικά είναι ετοιμοπόλεμος.

Η Ίντερ διέλυσε με σκορ 5-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στον ημιτελικό του Ντίσελντορφ. Προηγήθηκε στο 19ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε κενούς χώρους και έκανε πλάκα στην άμυνα των Ουκρανών. Πλέον προσφέρεται φαβορί για να «σηκώσει» το Γιουρόπα Λιγκ με 1.55 απόδοση στο Stoiximan, ενώ η Σεβίλλη παίζεται στο 2.45 στην ίδια στοιχηματική. Παραμένει αήττητη για 11 διαδοχικές αναμετρήσεις σε Ιταλία και Ευρώπη, με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες συνολικό απολογισμό. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Αλέξις Σάντσες (επιθετικός). Σταθερά εκτός πλάνων οι Ασαμόα (μπακ/χαφ) και Βεσίνο (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Σεβίλλη στάθηκε τυχερή στον ημιτελικό, αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη στον τελικό. Διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να προσφέρεται πιο ισορροπημένο. Η Ίντερ έρχεται με φόρα από την πεντάρα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σίγουρα η ψυχολογία είναι υπέρ της. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία σε απόδοση 3.64 στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected