Κατηγορίες
Super League 2

Και Πλιάτσικα η Παναχαϊκή!

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Παναχαϊκή, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Πλιάτσικα.

Ο 32χρονος (14/04/1988) αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία, όπου κατέγραψε 22 συμμετοχές στη Super League και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πλατανιά, Πανιώνιο, Σλόβαν Μπρατισλάβα, Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Άστρα, Σάλκε ΙΙ, Ντούισμπουργκ, Σάλκε, ΑΕΚ και ΑΟ Χαϊδαρίου.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα!

Ο Βασίλης Πλιάτσικας είναι γεννηθείς στις 14/4/1988 αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας έχοντας στο ενεργητικό του 5 συμμετοχές.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας στη Super League έχοντας 22 συμμετοχές (20 κανονική διάρκεια και 2 στα play-out), ενώ είχε και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ, στις γερμανικές ομάδες Σάλκε και Ντούισμπουργκ, στην Ουκρανία με την Μέταλουργκ, στην Ρουμανία με την Άστρα και στην Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στην Ελλάδα εκτός από την ΑΕΚ και την Λαμία έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο και Πλατανιά.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

Παίκτης της Παναχαϊκής ο Βασίλης Πλιάτσικας!Ο έμπειρος διεθνής μεσοαμυντικός βρέθηκε το Σάββατο (22/8) στην Πάτρα και…

Gepostet von ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 am Samstag, 22. August 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected