Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μεταγραφή και ανανεώσεις ανακοίνωσε ο ΠΟ Τρίγλιας

Την απόκτηση του Αντώνη Ζγκούρι, μέχρι πρότινος στον Ασπρόπυργο ανακοίνωσε η ομάδα της Χαλκιδικής, την ώρα που παρέμειναν οι Εντουάρντο Μπρίτο, Μανώλης Παπαστεριανλος, Δημήτρης Σγουρής, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Στάθης Σαρβανίδης, Στέφανος Παλαβράκης, Γιώργος Σμυρλής και Φώτης Σγουρής.

Αναλυτικά :

«Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον επιθετικό Αντώνη Ζγκούρι!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει να επιδείξει μια σημαντική καριέρα στις Εθνικές Κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία, κατά σειρά, σε Οδυσσέα Κορδελιού (Γ’ Εθνική), Ηρακλή Αμπελοκήπων ( Γ’ Εθνική), Νέστο Χρυσούπολης ( Γ’ Εθνική), Αιγινιακό ( Super League 2), Α. Ο. Τρίκαλα ( Super League 2), Ολυμπιακό Βόλου ( Γ’ Εθνική), ενώ την περσινή περίοδο ηγήθηκε της επίθεσης της Ένωσης Ασπροπύργου στην Football League!

Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τριγλιας βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον επιθετικό…

Gepostet von TRIGLIA P.O.T am Dienstag, 25. August 2020

«Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τριγλιας τον καλωσορίζει και του ευχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!»

Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τριγλιας είναι στην πολυ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Eduardo Brito, Μανώλη Παπαστεριανο, Δημήτρη Σγουρή, Γρηγόρη Ευθυμιάδη, Στάθη Σαρβανίδη, Στέφανο Παλαβρακη, Γιώργο Σμυρλη και Φώτη Σγουρή, στους οποίους ευχεται ταυτόχρονα μια καλή νέα χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και επιτυχίες για την ομάδα μας!»

Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τριγλιας είναι στην πολυ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με…

Gepostet von TRIGLIA P.O.T am Dienstag, 25. August 2020