Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής της ΑΕΠ Κοζάνης

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στις επαγγελματικές κατηγορίες η ΑΕΠ Κοζάνης.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Νένο Κουζούροβιτς, του 60χρονου Βόσνιου τεχνικού με θητεία κυρίως σε ομάδες της Ελβετίας και της Αυστρίας.

Αναλυτικά :

«Η Α.Ε.Π. Κοζάνης, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με το Βόσνιο Προπονητή, Neno Kuruzovic!

Ο έμπειρος εξηντάχρονος τεχνικός με αυστριακό διαβατήριο, στην προπονητική του καριέρα είχε ως κύριους σταθμούς παραμονής του, ομάδες στα Πρωταθλήματα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Από τα αξιοσημείωτα, η παρουσία του επί έξι συναπτά έτη, ως βασικός συνεργάτης του προπονητικού team, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, με την οποία και πανηγύρισε 3 προκρίσεις στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου αντίστοιχα.

Ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν στη θέση του Τερματοφύλακα και μάλιστα μέχρι και τα σαράντα του ήταν φύλακας άγγελος, σε ομάδες πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κροατία και την Αυστρία.

Η τεράστια εμπειρία του, το ήθος του, καθώς επίσης και η ικανότητα του να εκπαιδεύει σωστά και να αναδεικνύει το ταλέντο πολλών νέων ποδοσφαιριστών, πολλοί εκ των οποίων έπαιξαν και παίζουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του.

Η άφιξη του Βόσνιου τεχνικού στην Κοζάνη αναμένεται να γίνει την Παρασκευή.

Καλώς ήλθες στην ΑΕΠ, Neno Kuruzovic»!