Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Κακή εικόνα από την Εθνική μας, δέχτηκε τέσσερα γκολ σε 24 λεπτά (vid)

Απογοητευτική ήταν η εκκίνηση της Εθνικής Κ21 στον εκτός έδρας αγώνα με την Κροατία, αφού οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα δέχθηκαν τέσσερα γκολ μέχρι το 25ο λεπτό

Όπως αναφέρει το Sport24, η Εθνική Κ21 ταξίδεψε για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κροατία με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή του ομίλου, όπου βρίσκεται η Τσεχία. Η εκκίνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν όμως απογοητευτική, δεδομένου ότι οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα δέχθηκαν τέσσερα γκολ μέσα σε 24 λεπτά αγώνα.

Ο Μόρο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μετά από μόλις 45 δευτερόλεπτα δράσης, ενώ στο 5ο λεπτό από σκόρερ μετατράπηκε σε δημιουργό, με τον Μάγιερ να ολοκληρώνει τη φάση με κεφαλιά. Η Ελλάδα προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να κρατήσει την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε με συνέπεια.

Οι γηπεδούχοι έκαναν τη μία επίθεση μετά την άλλη, πατούσαν στην ελληνική περιοχή με χαρακτηριστική άνεση κι έτσι βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν ακόμη δύο γκολ. Ο Μούσα ήταν αυτός που έκανε το 3-0 στο 15ο λεπτό, ενώ στο 24′ ο Μάγιερ σκόραρε ξανά για την… κροατική τεσσάρα, την ίδια ώρα που η Εθνική Κ21 προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected