Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί από τον Νέστο Χρυσούπολης ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης

Σε επαγγελματική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Νέστος Χρυσούπολης, ο 41χρονος τεχνικός δέχθηκε πρόταση από επαγγελματική ομάδα και για το λόγο αυτό ο σύλλογος της Καβάλας συναινεί για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά :

«Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία γνωστής ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ομαδος μας για το ενδιαφέρον προς τον προπονητή μας Κετσιεμενιδη Κυριακο επήλθε συμφωνία για να κάνει το μεγάλο βήμα και να μεταβεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο προπονητης των επιτυχιών για την ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια τερματίζοντας την ομάδα μας 2 φορές στη δεύτερη θέση πίσω απο καβαλα την πρώτη και Πανσερραϊκό τη δεύτερη, κερδίζοντας μια άνοδο, κερδίζοντας ένα κύπελλο, αξιοποιώντας ποδοσφαιριστές που έφτασα μέχρι και SL1 και έχοντας στατιστικά αξιοθαύμαστα μας δίνει την χαρά να τον θαυμάσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ένας προπονητης που αγαπήθηκε όσο λίγοι και μας αγάπησε όσο λίγους.

Κυριακο σε ευχαριστούμε που βρέθηκες στην οικογένεια μας και ξέρουμε ότι η καρδιά σου θα χτυπάει παντα για εμάς όπως και η δικιά μας για εσένα!!!

Καλή επιτυχία αν και την θεωρούμε δεδομένη γιατί μας έχεις αποδείξει ότι στα δύσκολα παντα θα βγεις μπροστά και θα τα καταφέρεις!!

Την Δευτέρα θα υπάρξει μπάρμπεκιου απο τον πρώην προπονητή μας στο γήπεδο για να μας χαιρέτησει και η ομάδα μας απο αυτήν την στιγμή είναι σε αναζήτησή προπονητή!!»

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία γνωστής ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ομαδος μας για το ενδιαφέρον προς τον προπονητή μας…

Gepostet von AS'' Nestos'' Xrisoypolis am Freitag, 4. September 2020

error: Protected