Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

La Liga : “Η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ ισχύει κανονικά”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Χόρχε Μέσι για την ανυπόστατη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και το δικαίωμα του Λίο να μείνει ελεύθερος, η La Liga απάντησε παίρνοντας και πάλι τη θέση της Μπαρτσελόνα στο ζήτημα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, η πλευρά των εκπροσώπων του, όμως και η La Liga συνεχίζει το «πινγκ-πονγκ» αναφορικά με το αν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Μετά και το έγγραφο που απέστειλε ο Χόρχε Μέσι, κάνοντας λόγο για μονομερή εξέταση της υπόθεσης από τη διοργανώτρια αρχή και τονίζοντας το δικαίωμα του γιου του να μείνει εδώ και τώρα ελεύθερος, οι ιθύνοντές της απάντησαν με νέα ανακοίνωση, εμμένοντας στην αρχική της 30ης Αυγούστου με την οποία υποστήριζαν τη Μπαρτσελόνα ως προς την ισχύ της ρήτρας.

Βέβαια, τα πάντα αλλάζουν βάση μετά την απόφαση του Αργεντίνου αστέρα και η όλη «διαμάχη» έγκειται περισσότερο στο να αποδείξει η νομική του εκπροσώπηση την υπόσταση των ισχυρισμών της και να υποχρεώσει τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα να διαπραγματευτεί σε χαμηλότερο ποσό.

Άλλωστε, ο Χαβιέρ Τέμπας και η La Liga έχουν λόγο μόνο σε ο,τι έχει να κάνει με την αποχώρησή του για άλλη ισπανική ομάδα, καθώς σε περίπτωση που ο Μέσι έπαιρνε μεταγραφή σε κλαμπ του εξωτερικού, τη δικαιοδοσία θα την είχε η FIFA για να διευθετήσει το ζήτημα οριστικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected