Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέα σπουδαία μεταγραφή για το βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Παρασκευή το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φίλιππου Βέροιας, ο Αμερικανός αθλητής Έρικ Μπέατι.

Ο 22χρονος δίμετρος ακραίος αφίχθη στις 23.00 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», όπου τον υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας. Ο ξένος άσος, φορώντας συνεχώς τη μάσκα του, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός, δήλωσε ανυπόμονος να ξεδιπλώσει τις αγωνιστικές του αρετές στο γήπεδο, έδειξε «διαβασμένος» για την ιστορία της Μακεδονίας, αλλά και ενημερωμένος για το ελληνικό βόλεϊ, από συμπατριώτες του, που αγωνίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην Volleyleague.

Στη συνέχεια ο νεαρός κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Βέροιας, όπου τον περίμεναν για ένα πρώτο θερμό καλωσόρισμα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, Δημήτρης Πιτούλιας, ο γενικός αρχηγός, Λεωνίδας Ξανθόπουλος και ο team manager, Δημήτρης Αναστασίου.

Ο νεαρός ακραίος, που χαίρει άκρας υγείας και είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, αφού μετά το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ προπονείται στην Καλιφόρνια, παίζοντας μπιτς βόλεϊ, κατά την άφιξή του στην πόλη μας έγινε αντιληπτός και από απλούς φίλους της ομάδας που του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία».

Τις πρώτες ημέρες παρουσίας του Μπέατι θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα κάνει το απαραίτητο τεστ και στη συνέχεια αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, από τι οποίες ο τεχνικός Σωκράτης Τζιούμακας έδωσε το σαββατοκύριακο ρεπό στους αθλητές του.

"Πάτησε" Βέροια ο Αμερικανός, Έρικ ΜπέατιΣτην Ελλάδα βρίσκεται από την Παρασκευή το νέο μεταγραφικό απόκτημα του…

Gepostet von Φίλιππος Βέροιας Volleyball am Samstag, 5. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected