Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική ο Μολαϊκός

H ομάδα των Μολάων θα είναι παρόν με σκοπό και στόχους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και κρατά μαζί με Αστέρα Βλαχιώτη, Άρη Σκάλας, και Πανγυθεατικό, ψηλά την σημαία του Λακωνικού ποδοσφαίρου στις μεγάλες κατηγορίες, μετά την ανάκληση της συμμετοχής του Π.Σ. “Η Σπάρτη”.

Μια ανάκληση συμμετοχής από τον Π.Σ. “Η Σπάρτη” που έγινε με πάρα πολύ καθυστερημένο τρόπο για το Λακωνικό ποδόσφαιρο χωρίς να δίνει περιθώρια χρόνου στην άλλη ομάδα του Δήμου Σπάρτης, τον δευτεραθλητή Αμυκλιακό – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – να μπορέσει να κάνει το ακατόρθωτο. Ευτυχώς όμως οι άνθρωποι του Μολαϊκού, ο οποίος ήταν τριταθλητής – αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων – είναι διατεθειμένοι να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνετε και να αγωνιστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!!! Μέσα σε χρονικό περιθώριο 2 ημερών να καταφέρουν το ακατόρθωτο!

Η ανακοίνωση του Μολαϊκού:

“Ο ΟΦΜ ΜΟΛΑΙΚΟΣ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κύριος Καρρ;aς Παναγιώτης με τον πρόεδρο του ΜΟΛΑΙΚΟΥ , όπου του μεταβίβασε ότι ο Αμυκλιακος δεν θα δηλωσει συμετοχη στη Γ εθνική , βρισκόμαστε ( ΜΟΛΑΙΚΟΣ ) στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ΠΑΡΟΝ στα σαλόνια της Γ’ Eθνικής

Με εκτίμηση Το ΔΣ ΜΟΛΑΙΚΟΥ

ΥΓ Πιστεύουμε να μας δωθεί το εύλογο διάστημα για την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Όπως και τα ανάλογα αρμόδια της Επο την ανάλογη κατανόηση λόγο της αιφνίδιας αυτής κατάστασης”

*με στοιχεία από το isports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected