Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα τυπικά για Memphis Depay και Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Μέσι βάζει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με τον 26χρονο διεθνή Ολλανδό, Μέμφις Ντεπάι, να είναι η πρώτη μεταγραφή του Κούμαν στους “μπλαουγκράνα”.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Μέσι θα παραμείνει και στη σεζόν 2020-21 στην Μπαρτσελόνα οριστικά και πλέον οι Καταλανοί βάζουν μπροστά το μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Πρώτη κίνηση της εποχής Κούμαν στους “μπλαουγκράνα” θα είναι ο Μέμφις Ντεπάι.

Ο 26χρονος Ολλανδός διεθνής επιθετικός θα αφήσει τη Λυών με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ με την Μπαρτσελόνα να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Σουάρες στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κούμαν ήταν αυτός που πίεσε για την απόκτηση του Ντεπάι με τον οποίο έχει συνεργαστεί φυσικά στην Εθνική Ολλανδίας καθώς από το Φεβρουάριο του 2018 που είχε αναλάβει τους “οράνιε” ο Ντεπάι έγινε βασικός και αναντικατάστατος.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία η μεταγραγή είναι θέμα λίγων 24ώρων για να ολοκληρωθεί και ίσως μετά τους αγώνες της Εθνικής Ολλανδίας πέσουν οι υπογραφές και έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected