Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Νίκη στο πρώτο φιλικό για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ στα Κουφάλια με αντίπαλο την Κ16 (αρρένων) του ΠΑΟ Κουφαλίων, κερδίζοντας με 0-3 σκορ.

Τα γκολ για τον Δικέφαλο σημείωσαν η Θωμαή Βαρδαλή και η Κωνσταντίνα Στράντζαλη στο πρώτο ημίχρονο με την Νικολέτα Πίτσιου να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στην επανάληψη. Ο Σπύρος Φιλίππου επέλεξε στην αρχική εντεκάδα της Παπακωνσταντίνου, Smiljkovic, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Πούλιου, Δοϊρανλή και Betancourt σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Σπυριδωνίδου, Πίτσιου, Πατερνά που πέρασαν ως αλλαγή στο 46′, Ζώτου στο 50′, Επανωμίτη και Μάρκου στο 55′, Κωνσταντινίδου και Ακριβάκη στο 65′ και Βορριά, Καραντώνα στο 75′.

Οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες την Δευτέρα θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με περισσότερες φιλικές αναμετρήσεις να γεμίζουν σιγά σιγά το πρόγραμμά τους.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Σε έναν αγώνα προετοιμασίας το τελικό σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτή την στιγμή ο στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης με τον Covid19, και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Champions League. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε να κάνουμε φιλικά παιχνίδια με αντρικές ομάδες αναπτυξιακών τμημάτων, καθώς από ταχυδυναμικής πλευράς βρίσκονται σε παρόμοιο επίπεδο με αυτό των Ευρωπαϊκών ομάδων.

Είμαι ικανοποιημένος από την συνολική αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστριών μου. Παρά την κούραση τους από το φορτίο των διπλών προπονήσεων έβγαλαν ενέργεια και η προσαρμογή τους στον τακτικό προσανατολισμό ήταν ικανοποιητική. Είναι πολύ λογικό αυτή την περίοδο να μην υπάρχει η ταχύτητα που επιδιώκουμε στο παιχνίδι μας. Επίσης, εντόπισα ορισμένα ατομικά και υποομαδικά στοιχεία τακτικής, που πρέπει να βελτιώσουμε έτσι ώστε να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί και συμπαγής στην φάση άμυνας.

Μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης εβδομάδας προετοιμασίας με ικανοποίηση παρατηρώ πως σε θέματα φιλοσοφίας βρίσκονται σε καλύτερο βαθμό σε σχέση με το ξεκίνημα της περσινής χρονιάς. Είναι εξαιρετικές κατά την διάρκεια των προπονήσεων, δίνοντας η καθεμία το 100% και δείχνουν από την δική τους πλευρά την επαγγελματική τους νοοτροπία στο ποδόσφαιρο».

ΠΑΟ Κουφαλίων – ΠΑΟΚ: 0-3 (ημίχρονο 0-2)

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Smiljkovic, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Πούλιου, Δοϊρανλή, Betancourt

#PreseasonFriendly Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας στα Κουφάλια με…

Gepostet von Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club am Sonntag, 6. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected