Κατηγορίες
Γενικά

Διπλό Αργεντίνικο deal για τον Αλμωπό Αριδαίας!

Δύο μεταγραφές εξ Αργεντινής για τον Αλμωπό Αριδαίας, που επιστρέφει μετά από χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Πέλλας ανακοίνωσε την απόκτηση των Αντριάν Γκαγιέγκος και Χοσέ Πάμπλο Σόντα, που ταξίδεψαν ήδη από τη Νότια Αμερική και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο πρώτος είναι 29 ετών (16/04/1991), μέσος που αγωνιζόταν στη Χιμνάσια Εσγκρίμα (19 συμμετοχές) ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Πλατένσε, Ουρακάν και Αλμάγκρο ενώ ο Σόντα είναι 26 ετών (21/10/1994), επιθετικός που προέρχεται από τη Σπορτίβο Λας Παρέχας και πριν σε Μονάγας (Κολομβία), Ρέιντζετς Τάλκα, Αντοφαγκάστα και Ινστιτούτο.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη των Αργεντίνων ποδοσφαιριστών ADRIAN EZEQUIEL GALLEGOS και JOSE PABLO SODA, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην ομάδα μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21.

Ο GALLEGOS έχει γεννηθεί στις 16 Απριλιου του 1989, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει αξιόλογες διακρίσεις, με μια κατάκτηση κυπέλλου Αργεντινής με την φανέλα της Ουρακάν και θητεία σε Α’ και Β´ Αργεντινής με τα χρώματα των Αρμάγκρο, Πλατένσε και Χιμνάσια Χουχούι.

Ο SODA έχει γεννηθεί στις 21 Οκτωμβρίου του 1994, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλα, όπου πέτυχε 7 τέρματα, μέχρι την διακοπή λόγω Κορωνοϊού καθώς μετά επέστρεψε στην Αργεντινή, ακόμη έχει θητεία σε Α’ και Β´ Αργεντινής και Βενεζουέλας με τα χρώματα των Ινστιτούτο, Μονάγας, Ντεπορτίβο, Σπορτίβο και Ρέιντζερς.

Τα νέα μέλη του ρόστερ μας πέρασαν εργομετρικά και θα ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Η ομάδα μας τους εύχεται υγεία, καλές εμφανίσεις και πολλές επιτυχίες, με την κυανόλευκη φανέλα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected