Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα ημιτελικά η Δήμητρα Παύλου!

Την 6η της διαδοχική νίκη στη Λάρνακα σημείωσε η Δήμητρα Παύλου, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στην Herodotou Tennis Academy.

Η Δήμητρα διεκδικεί τον 2ο διαδοχικό τίτλο της στο τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF και έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες σήμερα, κερδίζοντας άνετα τη Μαρία Κωνσταντίνου, με 6-2, 6-0.

Στον αυριανό ημιτελικό, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Tabitha Holmes από τη Μεγάλη Βρετανία.

Στα διπλά η Δήμητρα δε θα συνεχίσει την προσπάθειά της, καθώς μαζί με τη Δέσποινα Μαστροδήμα, με την οποία κατέκτησαν το τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, ηττήθηκαν στα προημιτελικά από τις Βρετανίδες Lara Bakhaya και Lucy Webber με 6-1, 7-5.

Ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρξει πάντως στα ημιτελικά των διπλών, καθώς η Ραφαέλα Πλατσιώτα και η Κωνσταντίνα Τεμβριώτη απέκλεισαν το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τις Μαρία Κωνσταντίνου και Luca Udvardy, με 6-2, 6-4. Στα ημιτελικά μπήκε και η Ιφιγένεια Κάφκα, που μαζί με την Αμερικανίδα Kate Mansfield κέρδισαν τις Αυστριακές Ines Faltinger και Sophie Desiree Piech, No.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0.

Την Παρασκευή, Πλατσιώτα και Τεμβριώτη θα αντιμετωπίσουν τις Imogen Haddad και Tabitha Holmes στον έναν ημιτελικό, ενώ στον άλλον Κάφκα και Mansfield θα παίξουν με τις Lara Bakhaya και Lucy Webber.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected