Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ηχηρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την Άρσεναλ (vids)

Νικηφόρα ξεκίνησε η Άρσεναλ τις υποχρεώσεις της στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 3-0 στο «Κρέιβεν Κότατζ» της νεοφώτιστης Φούλαμ, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της νέας περιόδου.

Ένας παίκτης που φημολογείται ότι βρίσκεται… υπ΄ατμόν (ο Γάλλος Αλεξάντρ Λακαζέτ), ένας άρτι αφιχθείς στο Λονδίνο (ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Μαγκαλιάες) και ο… συνήθης ύποπτος Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πέτυχαν τα γκολ, με το σημαντικότερο μεταγραφικό απόκτημα των «κανονιέρηδων», τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν, να έχει συμμετοχή και στα τρία.

Μόλις, στο 9ο λεπτό ο Τζάκα βρήκε κατά… λάθος με σουτ τον Γουίλιαν, εκείνος πλάσαρε πάνω στον Ροντάκ κι ο Λακαζέτ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το πρώτο γκολ για τη νέα χρονιά στο Πρωτάθλημα Αγγλίας, κάνοντας το 1-0.

Αυτό το γκολ, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα ένα άχρωμο υπόλοιπο πρώτου ημιχρόνου, με τον Γουίλιαν να έχει ένα δοκάρι στο 28’ στην καλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτού.

Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, ξεκίνησε όπως το πρώτο και καθάρισε το ματς για τους «κανονιέρηδες». Στο 49ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Γουίλιαν, ο Γκάμπριελ με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Αρτέτα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να «σφραγίσουν» το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν, καθώς στο 57’ και πάλι ο Γουίλιαν «σέρβιρε», αυτή τη φορά για τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος με τρομερό δεξί πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 3-0.

Συνθέσεις

Φούλαμ: Ροντάκ, Οντόι, Χέκτορ, Ριμ, Μπράιαν, Ριντ, Κέιρνι, Κεμπάνο (63′ Αγκουΐσα), Ονόμα (75′ Ριντ), Καβαλέιρο, Καμαρά (63′ Μίτροβιτς)

Άρσεναλ: Λένο, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Μπεγερίν, Ελνένι, Τζάκα (79′ Θεμπάγιος), Μέιτλαντ – Νάιλς, Γουίλιαν (76′ Πεπέ), Λακαζέτ (87′ Ενκέτια), Ομπαμεγιάνγκ

δείτε βίντεο με τα γκολ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected