Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η ταυτότητα της Κράσνονταρ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα play off του Champions League

Δεύτερη διαδοχική σεζόν που η Κράσνονταρ θα βρεθεί στο δρόμο ελληνικής ομάδας με στόχο τους ομίλους του Champions League.

Πέρσι, ο Ολυμπιακός με δυο νίκες (4-1, 2-0) κατάφερε να την αφήσει εκτός διοργάνωσης. Αλλωστε, δεν έχει καταφέρει να παίξει ποτέ στους ομίλους. Ομάδα που δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο της Ζενίτ, παραμένει ένα δυνατό σύνολο, χωρίς όμως να… τρομάζει τον ΠΑΟΚ. Πέρσι, έμεινε νωρίς πίσω στη μάχη του τίτλου, ενώ δεν μπόρεσε να πάρει και τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πήρε τον καλό αμυντικό, Σμολνίκοβ που αποχώρησε από τη Ζενίτ και τον γκολκίπερ, Γκορόντοβ από την Γκρόζνι. Ωστόσο, αποχώρησε ο βασικός γκολκίπερ, Κρίτσιουκ, όπως και ο μέσος Μανουέλ Φερνάντες. Δόθηκε δανεικός ο αμυντικός, Σπάιτς. Τρίτη διαδοχική σεζόν που η διοίκηση κράτησε στον πάγκο τον 36χρονο Μουράντ Μουσάεβ, αν και ήδη υπάρχει κριτική για την εικόνα στην έναρξη της σεζόν.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έπειτα από έξι αγωνιστικές μετρά μόλις δυο νίκες και είναι στην 11η θέση! Εχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ παθητικό, ωστόσο επιθετικά δεν πείθει έχοντας σκοράρει επτά φορές. Κορυφαίος στη νέα σεζόν ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος έχει βρει τρεις φορές δίχτυα. Ο Μουσάβ παρά το κακό ξεκίνημα συνεχίζει με το 4-2-3-1 (μπροστά ο Μπεργκ), ωστόσο αναμένεται να έχει περισσότερες λύσεις ενόψει ΠΑΟΚ, αφού ο εξτρέμ, Κλάεσον και ο επιθετικός Αρι θα είναι στη διάθεσή του. Tελευταίος επίσημο παιχνίδι της με τη Ροστόφ στις 30 Αυγούστου, μιας και η αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας με τη Ροτόρ αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού! Με τον ΠΑΟΚ είχε συναντηθεί και στους ομίλους του Εuropa League τη σεζόν 2016-16. Στη Ρωσία είχε επικρατήσει 2-1, ενώ στην Τούμπα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected