Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νέα μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ και τώρα play off!

Με έναν εξαιρετικό Γιαννούλη (ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) και γκολ του πρώην της Μπενφίκα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο “δικέφαλος”… αποτελείωσε τους Πορτογάλους και πήρε μεγάλη πρόκριση στα play off του Champions League!

H άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, επικράτησε με 2-1 των Πορτογάλων και βρίσκονται ένα βήμα πριν τους ομίλους. Επόμενος αντίπαλος για τον “δικέφαλο” (αυτή τη φορά εκτός έδρας) η ρωσική Κράσνονταρ και συγκεκριμένα στις 22/9.

O Γιαννούλης ήταν ασταμάτητος στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει άνω κάτω την Μπενφίκα. Ο διεθνής αριστερός μπακ άνοιξε το σκορ στο 63′ μετά την ενέργεια του Άκπομ, αλλά είχε και συνέχεια. Στο 75′ μετά από σόλο του Γιαννούλη, ο Ζίβκοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας και αποτελείωσε την πρώην του ομάδα με εκπληκτικό πλασέ.

Η Μπενφίκα κατάφερε να μειώσει στο 90+4 με κεφαλιά του Σίλβα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς ανταποκρίθηκε επιτυχώς στη μεγάλη πίεση που του άσκησε η Μπενφίκα, τόσο με την καλή ανασταλτική λειτουργία του όσο και με τον… ιπτάμενο Ζίβκοβιτς, ο οποίος απομάκρυνε όποιον κίνδυνο κι αν έφτασε μέχρι την εστία του. Και αφού απέφυγε τις κακοτοπιές, στο β’ ημίχρονο λειτούργησε άψογα και στον επιθετικό τομέα σκοράροντας δύο φορές…

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Τζόλης (80′ Εσίτι), Πέλκας (67′ Ζίβκοβιτς Α.), Άκπομ (70′ Σβιντέρσκι).

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Βερτόνχεν, Γκριμάλντο, Πίζι, Βάιγκλ, Τααράμπ (76′ Σίλβα), Πεντρίνιο (66′ Νούνιες), Εβέρτον, Σεφέροβιτς (72′ Βινίσιους)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected