Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Για άλλο ένα καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα δώσει τη μάχη του για να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Για ακόμη μία ποδοσφαιρική βραδιά, το “Barok” Coffee-Bar είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της στρογγυλής θεάς οι οποίοι θα απολαύσουν το παιχνίδι (21.00) με τη συνοδεία του αγαπημένου τους ροφήματος!

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεσίκτας και η τύχη έφερε στο δρόμο τους την Μπενφίκα. Το έργο για την Ελληνική ομάδα δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς οι Πορτογάλοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά φέτος το καλοκαίρι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά πριν δυο καλοκαίρια με τους «αετούς» να παίρνουν την πρόκριση σε διπλά παιχνίδια.

Αυτή τη φορά οι δυο ομάδες δεν θα παίξουν σε μονή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας. Βέβαια το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο μεγάλο από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες. Ωστόσο όταν όλα θα κριθούν σε ένα παιχνίδι υπάρχουν περισσότερες ελπίδες για την υπέρβαση.

Σίγουρα οι «αετοί» είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως στον «Δικέφαλο του Βορρά» δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με τις όποιες πιθανότητες έχουν για να περάσουν εκείνοι στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά και την ομάδα από την πατρίδα του αλλά και τις τακτικές που χρησιμοποιήσει σε γενικές γραμμές ο Ζόρζε Ζεσούς.

Μάλιστα, έκανε και μία κουβέντα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που μέχρι πρότινος ήταν στην Μπενφίκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους. Ένα από αυτά θέλουν τον Κρέσπο να ξεκινά και να παίζει, μάλιστα, ως δεξί μπακ-χαφ, με τον Πέλκα να είναι λίγο πιο μπροστά και να αναλαμβάνει διπλό ρόλο στο ματς. Θέση στο αρχικό σχήμα, βέβαια, διεκδικεί και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα παίξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη (15/9) και η μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, θα έχει τηλεοπτική κάλυψη απ’ το Open.Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλη μετάδοση θα υπάρξει και από τα κανάλια της Nova.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected