Κατηγορίες
Football League

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου κι αυτός είναι ο Στέφανος Ξηρόφωτος.

Ο 45χρονος (01/10/1975) τεχνικός, κάτοχος UEFA A, εργάστηκε τελευταία φορά στον ΝΠΣ Βόλος (οκτώ ματς ως πρώτος προπονητής) και παλαιότερα στην U19 του Μαγνησιακού Συλλόγου, στον ΑΟ Σελλάνων, στη Νίκη Βόλου και στον Πύρασο.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, έναν Βολιώτη προπονητή, που τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα, η πειθαρχεία αλλά και η σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Ο 45χρονος τεχνικός έχει περάσει από τον Α.Ο. Σελλάνων, τον Πύρασο, τη Νίκη Βόλου ενώ την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος και στην συνέχεια ανέλαβε χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας του ΝΠΣ Βόλος στην Super League.

Ο έμπειρος και ικανός Βολιώτης τεχνικός θα αναλάβει να συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας μας και αποτελεί για εμάς ευτυχή συγκυρία που θα βρίσκεται στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και υπομονή για το νέο δυναμικό ξεκίνημα με στόχο την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών που έχουμε θέσει.

Η παρουσίαση του προπονητή και των συνεργατών του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνέντευξη τύπου που έχει ήδη προγραμματιστεί, στις 13.00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38.»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, έναν Βολιώτη…

Gepostet von Ολυμπιακός Βόλου – Ποδοσφαιρικό τμήμα am Mittwoch, 16. September 2020