Κατηγορίες
Super League 2

Εξελίξεις στο…παρά πέντε για τον Πλατανιά!

Εξελίξεις φαίνεται να καταγράφονται στον Πλατανιά.

Πληροφορίες του athlitiko.gr αναφέρουν πως η ομάδα θα αδράξει την ευκαιρία που της δίνεται και θα δηλώσει τελικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, πληρώνοντας το σχετικό παράβολο των 7.000 ευρώ.

Η μέρα αποδεικνύεται ότι είναι γεμάτη σασπένς για τον Πλατανιά, καθώς μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν, με τη μη έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, τη διάσταση που έλαβε το θέμα με το να γίνει γνωστό αυτό το γεγονός, υπήρξε τεράστια κινητοποίηση με αποτέλεσμα ν’ αναμένεται την Πέμπτη το πρωί να κατατεθούν τα χρήματα στη Σούπερ Λιγκ 2 για τη δήλωση συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά τώρα από ‘κει και μετά, διαφαίνεται ότι μία πιθανή λύση είναι να υπάρξει ορισμός από το Πρωτοδικείο Χανίων, διοίκησης, η οποία θ’ αναλάβει να τρέξει τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι ουσιαστικά να προκύψει το νέο σχήμα που θ’ αναλάβει το ΔΣ της ΠΑΕ. Αυτό θα έρθει ως συνέχεια της αποχώρησης Μαθιουλάκη απ’ την ομάδα του Πλατανιά, η οποία σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένη.

Εν αρχή, μένει να πιστοποιηθεί ότι τα χρήματα που απαιτούνται για το παράβολο θα δοθούν και στη συνέχεια μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη στον Πλατανιά, η επόμενη μέρα που θ’ ακολουθήσει στην ομάδα, η οποία ουσιαστικά θα έχει το χρόνο ως σύμμαχο για να οργανωθεί. Σε κάθε περίπτωση διαφαίνεται ότι είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να αναδειχθεί διοίκηση διορισμένη από το Πρωτοδικείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected