Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Μία ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά απόψε στο “Cafe στο 90′”!

Ο Άρης φοράει το ευρωπαϊκό κοστούμι του, αφού σήμερα το βράδυ στις 21:00, υποδέχεται στο Κλ. Βικελίδης την Κόλος Κοβαλίβκα, με τους «κιτρινόμαυρους» να καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ουκρανών, κάνοντας το πρώτο βήμα στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League.

Βραδιά ποδοσφαιρική και η σημερινή στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας, το απόλυτο στέκι των φίλων της στρογγυλής Θεάς!

Oι «κιτρινόμαυροι» ρίχνονται στην μάχη του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, απέναντι στην πρωτοεμφανιζόμενη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, Κόλος Κοβαλίβκα, με μοναδικό στόχο να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα τους περιμένει η Ριέκα στην Κροατία, σε ακριβώς μία εβδομάδα από σήμερα.

Ο Άρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με τον Μίκαελ Ενινγκ να κρατάει κρυφά τα… χαρτιά του για την 11άδα, παίρνοντας στην αποστολή 18 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για την «μάχη» με τους Ουκρανούς.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Γκανέα, Κριστιάν Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected