Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στη Σλοβακία τη νέα σεζόν ο Μάριος Τσαούσης

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Σπάρτακ Τρνάβα με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Μάριου Τσαούση, αφού οι Σλοβάκοι ανακοίνωσαν την μετακίνηση του νεαρού αριστεροπόδαρου μπακ.

Ο Τσαούσης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπάρτακ Τρνάβα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να αποκτήσει παραστάσεις και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Μάριος Τσαούσης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπάρτακ, τονίζοντας ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της Σπάρτακ Τρνάβα για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στην ομάδα τους και να δείξω τις ικανότητές μου. Γνωρίζω καλά που έχω έρθει.

Η Σπάρτακ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Σλοβακίας και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αγωνίζομαι ως αριστερός μπακ, αλλά μπορώ να παίξω και ως εξτρέμ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Βόλο και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μάριος Τσαούσης.

*SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected