Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Ποδοσφαιρική και…σουπερλιγκάτη η αποψινή βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar!

Με τον Ολυμπιακό να κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και να κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης (20:30) και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο (19:00) ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δύο παιχνίδια που…γεμίζουν τη βραδιά των ποδοσφαιρόφιλων και τους δίνουν τη δυνατότητα να τα απολαύσουν, παρέα με το αγαπημένο τους ρόφημα στο ποδοσφαιρικό στέκι του κέντρου της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar!

Με δεδομένο πως το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ αναβλήθηκε, λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τη νέα αγωνιστική περίοδο απόψε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα σχέδιά του για την ενδεκάδα και θα εμπιστευτεί τον Τζολάκη ως βασικό τερματοφύλακα. Στα άκρα της άμυνας αναμένεται να παίξουν οι Ραφίνια (δεξιά) και Χοσέ Χολέμπας (αριστερά), ενώ οι Σισέ και Μπα θα ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς σε ρόλο εξτρέμ, τον Βαλμπουενά δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, με δυο ηχηρές και πάλι απουσίες συγκροτήθηκε η αποστολή μετά την τελευταία σημερινή προπόνηση για το αυριανό παιχνίδι εναντίον του Ατρομήτου.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν επέλεξε ούτε και για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Λέο Ζαμπά όπως επίσης και τον συμπατριώτη του Λέο Μάτος, ο οποίος δεν έχει περιληφθεί σε καμία αποστολή επίσημου η και φιλικού παιχνιδιού ως τώρα στην καινούργια σεζόν.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τη Μπεσίκτας

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι και σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected