Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Στην Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού ο Αντώνης Λυμούσης

Έναν από τους πλέον έμπειρους προπονητές, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, εντάσσει στο τεχνικό team της Ακαδημίας του ο ΓΑΣ Κοπανού.

Ο λόγος για τον Αντώνη Λυμούση, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο, όταν είχε εργαστεί ξανά στα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ :

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού καλωσορίζει τον πρώην και μακροβιότερο μέχρι σήμερα Ενωσιακό και Περιφερειακό προπονητή, Αντώνη Λυμούση και του εύχεται μακροημέρευση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο 63χρονος προπονητής, Πρωταθλητής Ελλάδας με τις Μικτές Ημαθίας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, το οποίο απέκτησε το 1992.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την γενέτειρά του ομάδα της Αγίας Μαρινας και στη συνέχεια εργάστηκε σε πολλές Ακαδημίες όπως του Μακεδόνα, της ΑΕΠ, της Ακαδημίας Βέροιας, του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, της ΑΕΚ Βέροιας και του ΑΣ Πατρίδας.

Έχει διατελέσει προπονητής στην Κ19 της ΠΑΕ Βέροιας και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας εργάστηκε σε ΑΕ Καβασιλων, Θύελλα Στενημάχου, ΑΟ Μαρίνας, Νηρέα Βέροιας, Ηρακλή Άσπρου και Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected