Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Η συνεργασία του sportsup.gr με το Players Club και η δυνατότητα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών να δημιουργήσουν τη δική τους σελίδα

Μία νέα δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας playersclub.gr δίνει το sportsup.gr!

Ο στόχος του Players Club :

Η ομάδα του playersclub αποτελείται από ένα σύνολο ατόμων που αγαπά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην προσπάθεια της να το αναδείξει ποιοτικά, δημιούργησε την ιστοσελίδα www.playersclub.gr.

Πρωταρχικός στόχος της σελίδας Playersclub.gr είναι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών της. Οι άνθρωποι της είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και τη σωστή διαχείρισή τους, μετά από ρητή εντολή την οποία θα λάβουν από κάθε συνδρομητή. Η ομάδα ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο υποχρεώσεις της απέναντι στους συνδρομητές της, παρέχοντάς τους ασφάλεια.

Η σελίδα προσφέρει υπηρεσίες όχι μόνο σε μεγάλες ομάδες, αλλά και σε όλο τον κόσμο που αποτελεί το ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα πέρα από άλλα, περιλαμβάνει τα εξής προνόμια:

Για ποδοσφαιριστές
Η playersclub και οι άνθρωποι της παρουσιάζουν με αυτή τη σελίδα τη σκέψη τους στο πως μπορεί κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής να κάνει γνωστή την δραστηριότητα του στον υπόλοιπο ερασιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο!

Δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε ποδοσφαιριστή να αποκτήσει το δικό του χώρο μέσα από τη σελίδα, ήτοι του προσφέρεται χώρο όπου μπορεί να φιλοξενηθεί το βιογραφικό του με βάση την ποδοσφαιρική του δραστηριότητα.

Επίσης του δίνουμε χώρο να αναρτήσει τις δικές του φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ως αποκλειστική δραστηριότητα το ποδόσφαιρο.

Τέλος του παρέχεται χώρο στο youtube κανάλι της σελίδας, με τη δυνατότητα να ανεβάσει τη δραστηριότητα του από συμμετοχές σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Για προπονητές
Προσφέρεται επίσης στους προπονητές, η δυνατότητα να παρουσιάσουν πέρα από το βιογραφικό τους και τη σημερινή τους δραστηριότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως τις ομάδες με τις οποίες πήραν μέρος στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα όπως και τη συμμετοχή τους στην ανάδειξη ερασιτεχνικών ποδοσφαιριστών και την προώθησή τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Για γυμναστές
Προσφέρεται στους γυμναστές η δυνατότητα να παρουσιάσουν πέρα από το βιογραφικό τους και την παρουσία τους σε ομάδες των κατηγοριών που συμμετείχαν και προπονητικά μοντέλα γυμναστικής τα οποία θα προτείνουν για ερασιτέχνες παίκτες

Για scouters
Άμεση η δυνατότητά τους να βρούνε τον κατάλληλο παίκτη για την κατάλληλη θέση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μέσα από μια τεράστια και συχνά ανανεωμένη βάση ποδοσφαιριστών σε όλη την επικράτεια.

Για Managers-Παράγοντες
Παρέχεται η δυνατότητα και σε εσάς να μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη ταλέντων όχι μόνο της περιοχής σας αλλά και όμορων νομών όλης της ελληνικής επικράτειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσετε στο mail.playersclub@gmail.com ή στο facebook στη σελίδα Playersclub.gr.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected