Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός – Ομόνοια απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Κύπριους στο πρώτο παιχνίδι των play offs του Champions League.

Την αναμέτρηση που έχει ώρα έναρξης στις 22.00 προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας.

Έτοιμος να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ομόνοια, για τον πρώτο αγώνα των play offs. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ακόμα και τον Ζοζέ Σα, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», εκτός από τον ανέτοιμο Σουντανί και τον Βρουσάι που είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Η Ομόνοια θα προσπαθήσει από την πλευρά της να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς στην Κύπρο σε μια εβδομάδα. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά ποντάρει στον αγωνιστικό της ρυθμό, μιας και έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, ο οποίος έχει βρεθεί στο παρελθόν στον δρόμο του Ολυμπιακού, ενώ την περσινή σεζόν «σφύριξε» παιχνίδια στην Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected