Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη για τον Καμπανιακό κόντρα στη Νίκη Αγκαθιάς (vid)

Ένα δυνατό φιλικό έδωσε ο Καμπανιακός το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) με αντίπαλο την Νίκη Αγκαθιάς, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, βρήκε τον ρυθμό της και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ φτάνοντας στο τελικό 2-1.

Το φιλμ του αγώνα

Μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων στο 1΄λεπτό η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τάνγκου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζυγκερίδης και παρά την καλή προσπάθεια του Κελετζή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα 0-1.

Στο 22΄ηρθε η ισοφάριση όταν ο Μοσχάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά μέσα στην περιοχή ο Πάνου έκανε κακή εκτίμηση και ο Αυγέρος πέτυχε την ισοφάριση 1-1.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55΄ο Ξανθόπουλος ανατράπηκε εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 2-1.

Οι αρχικές συνθέσεις

Καμπανιακός (Κερλίδης) : Κελετζής, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Σιτσιάνης, Αυγέρος, Τάνγκου, Πιέρσι, Ξανθόπουλος, Μοσχάκης, Πολίτης.

Νίκη Αγκαθιάς (Χριστοφορίδης) : Πάνου, Παπαδόπουλος, Κυριαλάνης, Καλυβιώτης, Τσιούχας, Ράδης, Καραγιάννης, Ζυγκερίδης, Βασάρας, Καλογιαννίδης, Μωυσίδης.

Ακολουθεί βίντεο με της καλύτερες στιγμές και τα γκολ της συνάντησης

*Kampanianews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected